0
Coșul tău

Despre noi

Medical Point | Since 2010

Despre NOi

Suntem o companie romaneasca cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 2010, in cei peste 10 ani de prezenta in piata medicala am incercat sa oferim clientilor nostrii produse la standarde ridicate si preturi competitive.

Portofoliul nostru include aparatura si mobilier medical, lupe chirurgicale, dispozitive de liposucție, instrumente chirurgicale.

Cautam in mod constant oportunitati de afaceri si stabilim parteneriate cu producatori de dispozitive medicale profesionisti, etici si inovatori care ofera produse de calitate, astfel incat sa ne putem concentra pe nevoile clienților si, în cele din urma, sa oferim rezultate clinice mai bune pentru toti pacientii. Realizam acest lucru prin investitii continue in portofoliul nostru actual de produse, prin servicii exceptionale pentru clienti si prin urmarirea activa a unor noi parteneriate care sa completeze domeniile noastre de activitate. Ne vom desfasura activitatea intr-un mod care sa asigure o crestere stabila si durabila a companiei, scopul Medical Point fiind acela de a avea parteneriate pe termen lung cu clientii si furnizorii sai.